Atenció al públic:

9h-13h / 15h-18h

Berenguer el Vell, 10

17500 Ripoll

972 700 061

vedrunaripoll@vedruna.cat

Batxillerat dual

DOBLE TITULACIÓ BATXILLERAT

AMERICAN HIGH SCHOOL DIPLOMA

(DE 13/14 A 17 ANYS)

Diploma Dual Internacional

El Diploma Dual, juntament amb una notable millora del nivell d’anglès, proporciona als alumnes un elevat grau d’autonomia. Facilita, també, el maneig de les noves tecnologies, de manera que previsualitzen el que serà la seva formació universitària.

El programa es desenvolupa al 100% en anglès, però va molt més enllà de l’aprenentatge de l’idioma. Els alumnes pensen i treballen en anglès, participen en classes magistrals i es poden comunicar amb professors nadius, participen en Live Sessions amb altres companys i, en definitiva, es defensen autònomament en anglès, la qual cosa augmenta la seva confiança i destresa.

El Diploma Dual és possible perquè el sistema educatiu nord-americà avalua els alumnes per coneixements i capacitats. Sota aquest concepte, per obtenir l’American High School Diploma, l’alumne del Diploma Dual no ha d’estudiar una mateixa assignatura (matemàtiques, física, literatura…) dues vegades, en anglès i català, sinó tan sols les matèries específiques del país (llengua, història, cultura…), mentre que la resta se li convaliden.

Quan acaben els seus estudis, els estudiants del Diploma Dual assoleixen exactament la mateixa titulació que els estudiants dels Estats Units en acabar la High School, reconeguda a tots els estats i a totes les universitats del món.

A 3r ESO:
English & Life Management Skills (electiva obligatoria)

A 4t d’ESO:
English & U.S History

A 1r de Batxillerat:
U.S Government/Economics

A 2n de Batxillerat:
*Una matèria opativa
*El programa ofereix la possibilitat de cursar aquesta matèria a 1r de Batxillerat. Així es redueix la durada a 3 anys i a 2n de Batxillerat ja no ha de cursar el Dual.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website