Atenció al públic:

9h-13h / 15h-18h

Berenguer el Vell, 10

17500 Ripoll

972 700 061

vedrunaripoll@vedruna.cat

Llar d’infants

Estimar, créixer i compartir

(DE 0 A 3 ANYS)

El nostre objectiu

A través d’una llar actual, moderna, acollidora, d’ensenyament actiu, emprenedora, amb propostes de renovació pedagògica i oberta a les famílies,pretenem que els infants tinguin seguretat i alegria per ajudar-los a créixer a desenvolupar i estimular al màxim les seves capacitats tot adquirint nous aprenentatges, com autonomia, hàbits, convivència i socialització.

  • Atenció personalitzada als infants i a les famílies, seguiment diari a través de l’agenda i la plataforma educativa.
  • Període d’adaptació segons les necessitats de les famílies. Horari ampli i flexible. Ambient tranquil i acollidor.
  • Aprenentatge actiu basat amb l’experimentació , la manipulació i sortides a l’entorn.
  • Treball dels hàbits per tal de crear una bona estructura mental, on els nens s’organitzen en l’espai i en el temps, es creen unes bones estructures mentals que seran la base dels aprenentatges.
  • A través del treball per racons, una proposta metodològica que proposa delimitar, l’aula amb diferents espais on els nostres alumnes puguin realitzar de manera simultània diferents activitats de tipus cognitiu,manipulatiu i simbòlic.
  • Ambients d’aprenentatge, diferents espais , de relació i comunicació on a partir de diferents propostes els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar amb els altres.
  • El nostre horari és de 9h a 13h i de 15h a 18h , amb la possibilitat de fer Acollida Matinal a partir de ¾ de 8. Tenim obert tot el juliol i els dies de Nadal i setmana Santa, a més a més disposem de servei de menjador amb cuina pròpia.
  • Fem colònies dos dies per curs, i sortides culturals i en l’entorn que complementen els aprenentatges a l’aula. Fem una setmana de natació i psicomotricitat durant tot el curs. Projecte pati-parc un cop cada quinze dies.
  • Fem una setmana de natació el mes de juliol.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website