Atenció al públic:

9h-13h / 15h-18h

Berenguer el Vell, 10

17500 Ripoll

972 700 061

vedrunaripoll@vedruna.cat

Educació infantil

ENS FEM GRANS

(DE 3 A 6 ANYS)

El nostre objectiu

En el nostre centre volem ajudar als alumnes a potenciar el desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants, en col·laboració amb les seves famílies, proporcionant-los un clima i entorn de confiança on se sentin acollits i amb expectatives d’aprenentatge.

  • Seguiment individualitzat de cada alumne per tal de potenciar en cada cadascun d’ells les diferents intel·ligències i progressar en el coneixement i domini del seu cos, en el moviment i la coordinació, tot adonant-se de les seves possibilitats, com de la seva dimensió afectiva i emocional per anar-se formant una imatge positiva d’ell mateix i dels altres.
  • Activitats complementàries destinades a potenciar la lectura, el llenguatge plàstic, la psicomotricitat, la sostenibilitat i cant coral.
  • Avaluació contínua a través d’uns ítems d’observació basats en les dimensions i les capacitats dels alumnes.
  • A través del treball per projectes, una metodologia globalitzadora que pretén donar el protagonisme a l’alumnat, fent-lo responsable del seu propi aprenentatge. Els infants aprenen a pensar per ells mateixos, a investigar i aprendre dels errors i encerts, tot podent escollir què volen aprendre i així aconseguir un aprenentatge significatiu.
  • A través del treball per racons, una proposta metodològica que proposa delimitar, l’aula amb diferents espais on els nostres alumnes puguin realitzar de manera simultània diferents activitats de tipus cognitiu,manipulatiu i simbòlic. La manera d’organitzar la classe és oferir una gran varietat de propostes a les quals els nens poden accedir d’una forma oberta.
  • Ambients d’aprenentatge, diferents espais , de relació i comunicació on a partir de diferents propostes els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar amb els altres.
  • El nostre horari és de 9h a 13h i de 15h a 17h. , amb la possibilitat de fer Acollida Matinal a partir de ¾ de 8 i Esplai de 17h a 18h. A més a més disposem d’activitats extraescolars diàries i casal d’estiu i tardor pels dies de vacances.
  • Fem colònies dos dies per curs, i sortides culturals i en l ’entorn que complementen els aprenentatges a l’aula. Des de P3 fem natació i psicomotricitat.
  • Fem tres hores setmanals de llengua castellana i anglesa; aquesta última és la primera llengua estrangera de l’escola. Es treballen sobretot a nivell oral, amb contes senzills cançons, murals, llibres, i jocs. Amb el suport de recursos tecnològics (els alumnes disposen de tablets, pissarra digital i bee bot )per tal d’iniciar-se en el llenguatge tecnològic i la programació.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website