Atenció al públic:

9h-13h / 15h-18h

Berenguer el Vell, 10

17500 Ripoll

972 700 061

vedrunaripoll@vedruna.cat

Vedruna Ripoll

Sigueu benvinguts

Vedruna Ripoll amb més de 150 anys d’història, és hereva d’una iniciativa educativa impulsada per una gran educadora: Joaquima de Vedruna. Formem part de la xarxa d’Escoles Vedruna de Catalunya, molt diverses, però cohesionades totes per un Projecte Educatiu comú.

ELS NOSTRES VALORS

Som una escola oberta a tothom, participativa, activa i personalitzadora, que potencia les capacitats de cada alumne en un clima familiar, senzill i proper.

El nostre projecte 0/16: Llar d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, i Batxillerat Dual, és únic a la comarca.

Impulsem l’aprenentatge globalitzat a partir d’un entorn cooperatiu, interdisciplinari i competencial, promovem l’autonomia dels alumnes i fomentem actituds emprenedores i èticament correctes.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Edifici històric situat al centre mateix de la població. Totalment reformat i adaptat a les noves necessitats de la metodologia actual. Una transformació que ja es fa evident amb la inauguració de dues aules polivalents que permeten diferents agrupacions i afavoreixen les diferents dinàmiques en un mateix espai. Actualment és un centre modern, amb unes dependències espaioses que incorporen l’última tecnologia i estan dotades de tot allò necessari per garantir la formació integral dels nostres alumnes.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

MENJADOR ESCOLAR AMB CUINA PROPIA

L’escola disposa de cuina pròpia, i s’elaboren menjars adequats a cada edat. Es fan menús especials per a nens al.lèrgics o amb intoleràncies. Els monitors són mestres de l’escola i el personal de l’empresa ARAMARK.

CASALS DE VACANCES

En període de vacances l’escola no tanca. Oferim casals d’estiu, de tardor i de primavera. Colònies en anglès, estades estiu UK ESO, estada a London.

ACOLLIDA

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estaran sota la supervisió de personal de l’escola. Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida matinal de 7:45 a 9:00 i de 17:00 a 18:00 a la tarda.

ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC

L’escola compta amb un assessorament psicopedagògic propi a totes les etapes educatives, orientat a les diverses vessants de l’acció educativa docent -acompanyament tutorial, gestió de les emocions, orientació acadèmica-, així com a l’atenció personalitzada a l’alumnat i les famílies.

AUXILIAR DE CONVERSA EN LLENGUA ANGLESA

L’auxiliar de conversa facilita a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

INFORMÀTICA I ROBÒTICA

Totes les aules de l’escola disposen d’ordinador, projectors i pissarres digitals. L’alumnat treballa amb chromebooks i tauletes i utilitza l’entorn educatiu de Google apps. Treballem la robòtica a totes les etapes: amb les Bee-bots, l’Scratch i els robots Lego Mindstorms.

EQUIP DIRECTIU

null

Montsina Llimós

Directora general
null

Sílvia Traver

Directora Educació Infantil
null

Joana Murgou

Directora Educació Primària
null

Anna Cunillera

Directora ESO

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website