Atenció al públic:

9h-13h / 15h-18h

Berenguer el Vell, 10

17500 Ripoll

972 700 061

vedrunaripoll@vedruna.cat

Projecte educatiu

SOM UNA XARXA DE TRENTA-SIS ESCOLES D'ARREU

DEL NOSTRE PAÍS AMB UN PROJECTE EDUCATIU COMPARTIT

VEDRUNA CATALUNYA

Som comunitats educadores de llarga trajectòria, amb l’experiència que ens dona un camí iniciat l’any 1826, quan a Catalunya tot just s’obrien les portes de les primeres aules d’ensenyament femení. Som escola cristiana, catalana i compromesa amb la cultura i la llengua del nostre país. El nostre Projecte Educatiu es recolza en uns equips de treball compromesos amb un doble objectiu: servir al ple desenvolupament de les persones i servir a la millora de la societat. Aquest plantejament ens ha dut a accentuar els aspectes següents:

L’atenció i l’acompanyament educatiu de les persones, en funció de les seves necessitats, i l’estímul al ple desenvolupament de les possibilitats de cadascú.

El compromís amb una educació en valors, que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb un model educatiu d’inspiració cristiana.

La participació de tota la comunitat educativa en la vida escolar: famílies, alumnat, professorat, personal d’administració i serveis, personal de neteja i menjador. Tots junts fem l’escola més gran dia rere dia. Les famílies són part molt activa i participativa: les seves opinions, suggeriments i propostes ens ajuden a construir i a fer escola. Els pares i mares participen a títol individual, mitjançant l’AMPA i els pares delegats, en actes i celebracions escolars, xerrades i reunions de pares o activitats específiques. TOTS FORMEM PART DE L’ESCOLA I CREIXEM AMB L’ESCOLA.

El diàleg escola-famílies en un marc de coresponsabilitat educativa i de recolzament mutu afavoreix que l’educació dels infants sigui més completa i comparteixi uns objectius comuns.

EIXOS EDUCATIUS

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website