Atenció al públic:

9h-13h / 15h-18h

Berenguer el Vell, 10

17500 Ripoll

972 700 061

vedrunaripoll@vedruna.cat

Representació de l'obra "El Petit Príncep"

Aquest dissabte tindrà lloc al teatre Comtal la representació de l’obra “El Petit Príncep” per part dels alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària de l’escola. 

Antoine de Saint-Exupéry, l’autor del llibre, va patir una avaria amb el seu avió i va haver de fer una aterratge forçós al desert del Sahara. Corria l’any 1935. Durant els quatre dies que va vagar desorientat entre les dunes del desert, es debatia entre l’esperança i la desesperança, la raó i la imaginació… allí va néixer “El Petit Príncep”.

L’obra tracta d’un aviador que es troba un estrany noiet que prové de l’asteroide B-312. Acaba d’arribar a la Terra després d’haver recorregut un munt d’asteroides on ha trobat un rei que només vol manar, un vanitós que només desitja que l’adulin, un embriac que beu per oblidar la seva vergonya, un home de negocis que somnia que posseeix les estrelles, un faroler que només segueix una estúpida consigna… “Els adults, són ben estranys!”

El Petit Príncep és la veu de la innocència, de la tendresa, de la imaginació, de l’amistat… de totes aquelles coses que els adults, atrafegats amb els nostres maldecaps diaris, sovint oblidem. Per sort, la veu dels nostres infants ens fa reviure el nen que encara tots portem a dins, perquè… “tot l’essencial és invisible als ulls!”

Amb aquesta representació us ho volem fer visible.

Només us cal sentir la veueta del Petit Príncep que tots portem a dins, escoltar-la i deixar-vos guiar per la seva consigna:  

SABER ESTIMAR  i SER FELIÇ ÉS EL QUE VULL !

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website